Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ειδήσεις / Νέα

Editorial - Light Radio Net

Αγαπητοί φίλοι του Light Radio Net,

 

Δε σας κρύβω ότι έχουμε όλοι επηρεαστεί από τα τρέχοντα γεγονότα. Γεγονότα που επηρεάζουν και τη ζωή μας αλλά και την καθημερινότητά μας. 

 

Εδώ και 7 χρόνια μεταδίδουμε αγαπημένες μουσικές αλλά και σπάνιες κυκλοφορίες μέσα από αυτό το portal και καθημερινά γινόμαστε μια μεγάλη παρέα. Πολλοί από εσάς ταυτιστήκατε και με τους αγαπημένους σας παραγωγούς και συμμετείχατε ενεργά στις εκπομπές. Θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την αφοσίωσή σας αυτή.

 

Ειδήσεις / Νέα

Εξετάζοντας τις υποψηφιότητες των Βραβείων Grammy 2020

Έφτασε και φέτος η ώρα των ανακοινώσεων των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Grammy – λίγο νωρίτερα σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, μιας και η φετινή απονομή θα είναι λίγες βδομάδες νωρίτερα, στα τέλη του Ιανουαρίου.

 

Ειδήσεις / Νέα

Μόλις ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Grammy 2020

Ανακοινώθηκαν λίγο νωρίτερα σήμερα οι υποψηφιότητες για τα πολυαναμενόμενα βραβεία Grammy του 2020 από την πρώτη γυναίκα πρόεδρο της Ακαδημίας Deborah Dugan μαζί με τη φετινή παρουσιάστρια των βραβείων (που είναι η ίδια με την περσινή) Alicia Keys και την ποπ τραγουδίστρια Bebe Rexha.

 

Ειδήσεις / Νέα

Eurovision: Το… «πανηγυράκι» που όλοι λατρεύουμε!

 

Τι είναι η Eurovision;

Ξεκινώντας από τα βασικά, η Eurovision είναι ένας πανευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού που διεξάγεται κάθε χρόνο μέσα στον Μάιο. Βέβαια, παλιότερα έχει λάβει μέρος και κατά τη διάρκεια των μηνών Μαρτίου αλλά και Απριλίου.