Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Global Top 20

Global Top 20

Global Top 20

Κάθε Δευτέρα
18:00 - 20:00
Μενέλαος

Μενέλαος

Η σχέση μου με τη μουσική μετράει αρκετά χρόνια, αλλά πιο συγκεκριμένα με τα charts και τις λοιπές μουσικές λίστες περιορίζεται σε μόλις μια δεκαετία. Βέβαια, όσο ενδιαφέρουσες και να είναι οι νέες κυκλοφορίες, οι πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες και τα φρέσκα hits, τα κλασικά και διαχρονικά κομμάτια, όπως και οι μουσικοί θρύλοι που ζουν ακόμα, συνεχίζουν να με συναρπάζουν και νομίζω πως μπορεί να με συναρπάζουν και για πάντα. Γι' αυτό κιόλας αγαπώ το Light Radio!

Το Light Radio με τις ανανεωμένες μουσικές επιλογές του από παλιές δεκαετίες μέχρι και σήμερα έχει τη δυνατότητα να σας συντροφεύσει αποτελεσματικά όπου κι αν είστε. Παρόλα αυτά, όσον αφορά στις δικές μου εκπομπές, θα επικεντρωθώ στα τραγούδια του σήμερα και του τώρα.

Μαζί, κάθε Δευτέρα το απόγευμα θα μετράμε αντίστροφα τις 20 μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής μας παγκοσμίως (Global Top 20). Και φυσικά δε θα λέμε ούτε θα ακούμε μόνο αυτά! Συντονιστείτε λοιπόν, μιας και έχω ανάγκη από μερικούς συνεπιβάτες σε αυτό το μουσικό ταξίδι…

Social Share