Το "All Too Well": Μια ταινία μικρού μήκους της Taylor Swift

Το

 • Για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Taylor Swift δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις. Ξεκίνησε την καρίερα της το 2004 με τη δισκογραφική εταιρία RCA Records. Ο πρώτος της δίσκος κυκλοφόρησε μετά από 2 χρόνια με την επωνυμία της ίδιας της τραγουδίστριας, Taylor Swift.

  Μετά από 14 χρόνια καριέρας, η τραγουδίστρια σκέφτηκε κάτι που ίσως λίγοι συνάδερφοί της θα έπρατταν, να οπτικοποιήσουν ένα τραγούδι τους σε μορφή μιας ταινίας μικρού μήκους. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

  Ο δίσκος της «Red» και το τραγούδι «All Too Well»

  Κάτι λιγότερο από 10 χρόνια κυκλοφορίας «κλείνει» φέτος το τέταρτο προσωπικό της album «Red». Με pop/rock country ηχόχρωμα, ο δίσκος «σκαρφάλωσε» στην 1η θέση του US Billboard 200 πετυχαίνονται πωλήσεις 8 εκατομμυρίων παγκοσμίως.  Όλα αυτά τα χρόνια, το album κατόρθωνε να βρίσκεται σε υψηλές θέσεις των charts, με αποκορύφωμα την περίοδο 2009- 2021, όπου βρέθηκε στην  3η θέση του US Independent Album (Billboard).

  Στον δίσκο συμπεριλαμβανόταν και το τραγούδι «All Too Well». Πρόκειται για το πρώτο κομμάτι που έγραψε η τραγουδίστρια για το «Red», ξεκινώντας την παγκόσμια περιοδεία της «Speak Now Tour». Πουλώντας πάνω από 500 χιλιάδες αντίτυπα μόνο στην Αμερική, βρίσκεται -ακόμη και σήμερα-σε υψηλές θέσεις των Ευρωπαϊκών charts.

  Οι επανεκτελέσεις για το 2021

  Η Taylor Swift προχώρησε στις επανεκτελέσεις δύο album της από το παρελθόν, του «Fearless» και του «Red». Το τελευταίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021, περιλαμβάνοντας δύο επανεκτελέσεις του «All Too Well», μιας 5λεπτης και μιας 10λεπτης. Το album φιγουράρει ήδη στην 2η θέση του Metacritic για τα «40 καλύτερα άλμπουμ του 2021». Ομολογουμένως, μια πετυχημένη επανακυκλοφορία που σημειώνει ήδη  πάνω από 500 χιλιάδες πωλήσεις.

  Η ταινία μικρού μήκους για το «All Too Well»

  Η δεκάλεπτη εκδοχή του τραγουδιού έδωσε την ευκαιρία στην τραγουδίστρια να δημιουργήσει και μία ταινία μικρού μήκους, με τον ομώνυμο τίτλο. Η συγκεκριμένη εκδοχή φιγουράρει στην 1η θέση του Variety για τα «Καλύτερα τραγούδια του 2021».

  Αμέσως μετά την κυκλοφορία του,  η επίσημη ταινία κυκλοφόρησε διαδικτυακά αλλά και σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Sadie Sink μαζί με τον Dylan O’Brien και τον Shawn Levy. H υπόθεση χωρίζεται σε επτά κεφάλαια και αφορά τη σχέση δύο εραστών με διαφορά ηλικίας.

  Το νούμερο 1 τραγούδι του Ιnsider για τα «Καλύτερα τραγούδια του 2021» παίζει δυνατά στο Light Radio Net!

   

AUTHORS