Λίγα λόγια για εμάς...

About us

  • Το Light Radio Net είναι ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που μας φέρνει κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα: Με μουσική που μας συνοδεύει στην καθημερινή ρουτίνα και μας συντροφεύει κάθε πρωί στο γραφείο με ένα πλούσιο συνεχόμενο μουσικό πρόγραμμα έως ότου έρθει το απόγευμα όταν οι παραγωγοί του σταθμού μας συντροφεύουν με πλούσιες θεματικές εκπομπές έως τα μεσάνυχτα.  

    Μπορείς να ακούσεις το ραδιόφωνο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας χωρίς να σε κουράζει, καθώς η ομάδα του Light Radio Net έχει επιλέξει για σένα τραγούδια που συνδυάζουν άψογες μελωδίες και στίχους. Υπάρχει μπόλικη εμπορική μουσική ακόμα και σε ακουσική version αλλά και πολυαγαπημένα classics σε επιλεγμένα remix. Η μουσική ταυτότητα του Light Radio Net είναι αυτή για την οποία δημιουργήθηκε: Χαλαρή μουσική που φωτίζει τη διάθεσή σου! 

    Το Light Radio Net δημιουργήθηκε για ακροατές που εκτιμούν την ποιοτική μουσική και θέλουν να γνωρίζουν το τί ακούνε, είτε στην εργασία τους είτε αργά το βράδυ στο σπίτι απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί...